tadı 401k için ürünler (8)

Antioksidasyon

Antioksidasyon

RoxFox® Rosemary ile ürün koruma Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin. RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. Doğal için N RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat özütü belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur. RoxFox® avantajları: - Ürün kalitesinin optimize edilmesi - Optimum renk stabilizasyonu - Optimum aktif madde dağılımı - Tuzlu uygulamalarda kullanım - Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım - Yağ oto-oksidasyonunu önler
Tuzlu Gıda Yapıştırıcısı

Tuzlu Gıda Yapıştırıcısı

Fırında pişirmeye fazla hassas olan çiçekler veya diğer süsleme malzemelerini nazikçe yerleştirmek için idealdir ve ekmek ürünlerinize benzersiz, estetik bir dokunuş katar. Colin-İçindekiler Ref:110K2401 Doğal:Hayır Isıl işlem:Hayır
Yağı alınmış Soya Lesitini LECIFINE 100

Yağı alınmış Soya Lesitini LECIFINE 100

Yağsız Soya Lesitini LECIFINE 100, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş yağsız bir soya lesitinidir. LECIFINE 100, ince hamur işleri, kurabiyeler, waffle'lar, anında ürünler, kakao tozu ve maya hamuru hazır unları için kullanılır. LECIFINE 100, yağ dağılımını iyileştirir ve eşit bir kızartma sağlar. Ayrıca, daha ince bir kırıntı oluşturur, tazelik süresini uzatır ve hamur işlerinin hacmini artırır. LECIFINE 100, yüksek fosfolipid içeriğine sahip olup, hamuru daha kolay işlenebilir ve daha yumuşak hale getiren doğal bir emülsifikatördür.
Kırmızı biber tozu

Kırmızı biber tozu

Kırmızı toz biber. Kurutulmuş biberden (capsicum annum) yapılmıştır. Farklı öğütme boyutlarında mevcuttur.
KEFİR 1000G

KEFİR 1000G

Kefirimizi sade olarak tüketebilir veya lezzetli meyve milkshake'leri, soslar ve daha fazlası için bir baz olarak kullanabilirsiniz. Kefiri sadece eşsiz tadı için sevmiyoruz, aynı zamanda sağlıklı olduğu için de: QUARKI Kefirimizde 13 canlı bakteri kültürü bulunmaktadır – bu, mideniz ve bağırsaklarınız için bir şifa kaynağı! Unutmadan, kefirimiz çevre dostu 1 kilogramlık ambalajda mevcuttur.
TESA Çeşitleri

TESA Çeşitleri

TESA markalı kaliteli yapıştırıcı bantların geniş seçeneği, örneğin 64014, 4124, 4024, 4120, 4137
Kurutulmuş Domates 200g - Kurutulmuş Domates

Kurutulmuş Domates 200g - Kurutulmuş Domates

Kurutulmuş Domatesler. Görünüm: kırmızı domatesler. Tat/Aroması: kırmızı kurutulmuş domateslere özgü, aromatik, güçlü bir tat ile, hoş bir şekilde yuvarlanmış.
Antioksidasyon

Antioksidasyon

RoxFox® Rosemary ile ürün koruma Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin. RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. N doğal için RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat ekstresi belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur. RoxFox® avantajları: - Ürün kalitesinin optimize edilmesi - Optimum renk stabilizasyonu - Optimum aktif madde dağılımı - Tuzlu uygulamalarda kullanım - Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım - Yağ oto-oksidasyonunu önler